Tips på presenter

Om du är som jag och tycker att det här med att välja vilka presenter man ska köpa till sina bekanta är en av de svåraste sakerna som finns i världen så kommer här några presenttips som kan hjälpa dig på vägen. Även om just dessa exempel inte passar dig så kan de åtminstone ge lite inspiration och få dig att tänka i rätt banor.

  • Ett USB-minne i ett kassettband är en perfekt present till farsdag som garanterat ger alla pappor ett nostalgiskt leende. Ett utmärkt sätt att använda den här presenten är att köpa den och fylla USB-minnet med alla dina favoritlåtar från förr som du har på datorn och som du vill att pappa ska lyssna på igen.
  • En toalettformad kaffekopp är en rolig liten present till bror som gör att varje kopp av kaffe-, te- eller chocklad blir lite skojigare. Denna kopp rymmer hela 33 cl vätska, och kan tack vare sin skålliknande form även användas till att servera glass i.
  • En snuggieliknande filt är en helmysig present till flickvän som gör att hon aldrig mer behöver frysa i tv-soffan. Denna filt är ingen vanlig filt, utan en filt med ärmar som man kan stoppa in armarna i vilket gör att man har händerna fria när man har på sig den.
Alla dessa presenter går att köpa på Stuffman.se
Photo: Feelart/freedigitalphotos.net
Photo: Feelart/freedigitalphotos.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.