Upplevelse till pojkvännen

Vill du bjuda din kille på något alldeles extra? Denna present ger dig och din pojkvän en romantisk weekend i Stockholms skärgård. Ta tillfälle i akt och skäm bort den du gillar mest genom detta paket som innehåller både kärlek och äventyr.

  • Se Stockholms skärgård
  • Njut av lyxig havsmat
  • Övernatta på Utö värdshus
  • Upplev vackra Utö!
  • Få ett vackert fotoalbum!
  • Paketet inkluderar båtfärd, 3-rätters middag, en natt i dubbelrum, frukostbuffé och lunch.

Om denna weekend inte passar, kan du här se fler tips på presenter till pojkvän.

Om upplevelsen

Upplevelsen börjar med att er båt avgår från Strandvägen, Kajplats 18 klockan 17:00. På båten hälsas ni välkomna av en av Stockholms bästa kockar som berättar lite om maten och om resan. Här får ni även en välkomstdrink. Båten kommer sedan att ta er på en rundtur i det vackra stockholms skärgård, förhoppingsvis i kvällssol.

Under kvällen kommer det att serveras en trerätters middag där havsmat står på menyn. Skulle du och din partner hellre vilja ha något annat går detta att ändra, om ni ringer i förväg och talar om vad ni vill äta. Klockan nio serveras varmrätten där det finns möjlighet att välja mellan flera olika drycker. Här kan ni välja om ni vill sitta inomhus eller på ute på däck, beroende på vädret. Om du vill göra det extra speciellt för din pojkvän går det att önska musik som ska spelas på båten, denna kommer då vara förberedd innan ni går ombord.

På båten kommer det även finnas möjlighet till fotografering med proffskamera för att ni ska kunna spara denna unika upplevelse. Dessa kort kommer ni sedan kunna ha möjlighet att få hemskickade i ett litet minnesalbum.
Klockan 22.30 anländer ni till Utö, där ni kommer att få tillbringa natten på fina Utö värdshus. Här har ni fri tillgång till bastu och pool om ni orkar, annars väntar ett nyrenoverat dubbelrum gjort för att komplettera den fantastiska skärgårdsnaturen på Utö. På morgonen serveras en rejäl frukostbuffé med mycket att välja mellan.

Därefter har ni några timmar på er att utforska Utö innan hemfärden. Är ni på äventyrshumör har Utö flera gruvor som man kan utforska och det finns även vackra klippor med fin utsikt som man kan hoppa ifrån (om ni vågar!). Vill ni hellre ha en lugn förmiddag finns det dock en vacker sandstrand ni kan sola på. Klockan 14:00 avgår båten från Utö tillbaks till Strandvägen och på hemvägen serveras en lunch.

Gå till bokningen för romantisk ridweekend eller se fler upplevelser i stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *