Köpa julklapp till sin flickvän

Idag ska vi ge er lite tips på vad man kan köpa som  julklapp till sin flickvän eller sambo. Som vanligt ger vi inga specifika tips, såna presenttips brukar ofta bli lite för generella eller missa målet. Istället tänkte vi gå igenom lite saker du kan ge din flickvän i julklapp ur ett större perspektiv.

Det första du bör tänka på är att en present aldrig är bättre än symbolvärdet du ger. Att du ger en present är viktigare än vad du ger. Du kan förstås köpa något praktiskt i julklapp (ny kastrull, nya skor osv) men de kommer alla andra att köpa till henne. Viktigare är då att du köper en juklapp som visar att du tycker om henne, tänker på henne och att du vill vara med henne. Därför kan tex “tråkiga” biobiljetter vara en bättre present om de är tingade för hennes favoritfilm eller liknande. Det visar att du bryr dig om vad hon vill göra plus att ni gör något tillsammans.

Små “presentkort” är också en bra julklapp till sin flickvän. Då menar jag inte presentkort till butiker på nätet utan snarare presentkort på saker i vardagen, tex en massage, en “du får välja film” osv. Gör det till ett checkhäfte hon får använda sig av.

Slutligen är det en bra idé att inte köpa kläder utan att ha koll på vad hon verkligen gillar. Om du vill utmärka dig lite kan du istället köpa et presentkort på en butik hon gillar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.